Dakreiniging en coaten

CARO Services reinig u dak met al 15 jaar ervaring!

Waarom reinigen en ontmossen:

Wat is dakreinigen? Veel daken worden bedreigd door de aangroei van algen en mos, deze kunnen ervoor zorgen dat je last krijgt van vocht. Dakreinigen kan je dan ook niet enkel zien als esthetische ingreep, hoewel het wel zorgt voor een meerwaarde van je woning. Dakreiniging verlengt ook de levensduur van je dak. Daken verliezen na verloop van tijd hun deklaag door de aantasting van Uv-stralen, zure regen en andere atmosferische invloeden. De toplaag verdwijnt en de dakbedekking wordt poreus.

Mos is een groeiend probleem:

Mos is een sporenplant die zich onzichtbaar voortplant, ook tussen de leien of pannen en uiteindelijk zorgt voor waterinfiltraties en zware beschadigingen. Heel snel kunnen zicht korstmossen vormen die zich invreten in de dakbedekking. Hierdoor is de kans groot dat er vocht door de dakbedekking sijpelt en als gevolg bij temperatuur verschillen komt te barsten.

Wat is de juiste oplossing:

Zacht reinigen onder hoogdruk eventueel met stoom. Hierdoor worden de mossen alsook de bestaande verflaag geheel verwijdert, waarna er een anti-mos behandeling volgt. In een volgende fase kan geopteerd worden om een speciaal kwaliteit dakverf aan te brengen. Dit kan kleurloos of in de standaard kleuren. Maar ook in aangepaste kleur op maat.

Klik hier voor meer referenties van dakreiniging

Hoe gaat Caro services te werk en welke producten:

Caro services analyseert graag samen met jou de aard en ernst van het probleem, om je een individuele oplossing te bieden.  Door deze persoonlijke aanpak met ons opgeleid team willen we u graag helpen in een pakket op maat. Dit alles op basis van vrijblijvende info en advies.

Wij werken enkel met kwaliteit producten om garant te kunnen staan als geregistreerde aannemer!