Ontmossing van daken

Specialist in het ontmossen van daken

Wat is ontmossing van daken?
Waarom is reinigen en ontmossing van daken nodig? De aangroei van mossen en algen vormen een grote bedreiging voor daken en zijn de veroorzakers van vocht in veel gebouwen. Niet alleen zorgen ze voor vocht, maar ook maken ze uw woning of gebouw er niet mooier op.

Daarom is het zaak deze mossen en algen tijdig te verwijderen om problemen te voorkomen. Caro services is de specialist voor de ontmossing van uw dak met al meer dan vijftien jaar ervaring!

Verleng de levensduur
Ontmossing is meer dan alleen een esthetische handeling: ook de levensduur van uw dak wordt hiermee aanzienlijk verlengd. Daarnaast werkt de ontmossing preventief om waterinfiltratie bij daken te voorkomen.

Een anti-mosbehandeling bestaat uit zachte reiniging met koud of warm water onder lage druk, waardoor de mossen en hun wortels worden gedood. Door middel van het aanbrengen van een antimosproduct zal ook het mos wat niet zichtbaar is, en waarvan de wortels tussen de leien of pannen zitten, worden gedood.

Tijdens de reiniging of ontmossing controleren wij het dak ook op gebreken!

Coating van daken
Wanneer de toplaag van pannen, leien of golfplaten te poreus geworden is, heeft u niet meer genoeg aan het ontmossen van het dak. In dat geval reinigen wij het dak en brengen een coating aan in de door u gewenste kleur.

Door middel van een coating komt er terug een beschermende toplaag op uw dak. Dit zal niet alleen de levensduur van het dak verlengen, maar u zult ook merken dat de oorspronkelijke uitstraling van het gebouw terugkeert. Niet alleen is het dat weer in topconditie, maar ook de verkoopwaarde van het pand zal stijgen.

Klik hier voor meer referenties van dakreiniging

Ontmossing van daken is een specialistische klus die niet zonder risico is. Caro Services verzorgt die graag voor u. Het resultaat: een fris en schoon dakoppervlak. Tenslotte hebben wij al meer dan vijftien jaar ervaring in gans Limburg en Vlaams Brabant!