Gevelrenovatie

Wij verzorgen gevelrenovatie met zorg

Voegwerk heeft zowel een esthetische als een bouwtechnische functie. Doordat vocht kan insijpelen als gevolg van slechte voegen onstaan vochtproblemen in het gebouw of de woning. Ook vorstschade aan de voegen is niet te vermijden. Later komen de voegen los en vallen uit. Daarom kan het dus nodig zijn voegwerk te veranderen of te vervangen. Kortom gevelrenovatie is hier de enige juiste optie.

Gevelrenovatie: uitslijpen en voegen

Caro services verzorgt je gevel met de juiste kwaliteitsnormen, zeker in het verwijderen van oude voegwerken. Het uitkappen of het uitslijpen van het slechte voegwerk wordt met zorg gedaan, waardoor het bestaande metselwerk niet wordt beschadigd.

Vervolgens worden de gevels met een hogedrukreiniger stofvrij gemaakt, waardoor er een goede hechting ontstaat voor de nieuwe voeg. Ook is het aan te bevelen om nadien een vochtwering of hydrofuge te plaatsen, waardoor de gevel terug beschermt is tegen vocht en vuil.

Dit doen we graag met de juiste nodige zorg en daarom kiezen wij voor de zachte zandstraling methode: TORBO systeem.

Met het TORBO systeem wordt zand met water gecombineerd. De juiste dosering van zand en water zorgen ervoor dat we de dieptereiniging kunnen aanpassen naar de noden van de gevel. Caro Services maakt steeds een individueel advies aangepast aan de noden van de klant. Dit zorgt ervoor dat we steeds kwaliteit kunnen leveren en een tevreden klant als eindresultaat bekomen.

Gevelrenovatie: door reinigen

Is de gevel ook erg bevuild? Dan kan er een juiste reiniging nodig zijn nadat de voegen uitgeslepen zijn. Daartoe kan de gevel op de juiste manier hersteld kan worden. Het reinigen kan door stomen met laagdruk ofwel kokend water. Indien er een intensere reiniging nodig is kan er met zandstralen een diepere reiniging plaatsvinden.

Klik hier voor meer referenties van gevelbehandeling