Over ons ...

Caro Services: totaalpakket voor schoonmaak en reiniging met zorg voor het milieu.

Kuisen is wat wij doen, al meer dan 15 jaar. Caro Service is gestart in 2002 met de gewone periodieke schoonmaak. Nadien hebben we ons gespecialiseerd in het behandelen van vloeren en werf opkuis. Om de klanten een totaalpakket van reiniging te kunnen bieden, hebben wij ons takenpakket verder uitgebreid met tal van andere diensten. Voor het reinigen van gebouwen aan binnenzijde alsook buitenzijde zit je nu bij Caro Services goed.

Anders zijn in schoonmaken, met de nodige zorg voor het milieu is ons hoofddoel. Daarom werkt Caro Services al vanaf de start in 2012 alleen maar met milieuvriendelijke schoonmaakproducten.

We hebben maar één aarde. Het is onze plicht om daar zorg voor te dragen, want onze kinderen moeten op deze planeet leven en overleven.

Naast de zorg voor milieu staat ook kwaliteit bij Caro Services centraal. Wij werken steeds met verantwoordelijke en goed opgeleide mensen met de nodige ervaring. Iedere schoonmaakklus brengen wij tot de gewenste oplevering. Ons team streeft altijd naar het perfecte resultaat en tevreden klanten. Met een goede service en persoonlijke benadering zorgen wij voor propere en aantrekkelijke leef- en werkomgeving.

Oplossingen zoals u ze nog niet zag!

Uw behoeften werken wij uit in meer dan alleen een offerte en afwerking. Wij geven advies, zorgen voor een goed resultaat en zorgen dat u tevreden bent. Geen klus is te groot of te klein voor Caro Services. En geen branche is ons vreemd. Neem contact met ons op voor uw kuisvraag.

Voor schoonmaak en reiniging in Limburg en Vlaams Brabant!