Schilderen

Volledig schilderen van gebouwen aan binnen-en buitenzijde

Gebouwen worden dagelijks gebruikt. Daardoor treedt vervuiling, beschadiging en slijtage op. Niet alleen zorgt dit ervoor dat uw gebouw in de loop van de jaren minder mooi wordt. Ook gaan muren, deuren, plafonds en kozijnen er grauw en onverzorgd uitzien.

Bij Caro Services onderscheiden we ons echter in schilderwerken. Wij bieden een totaalpakket voor uw gebouw. Zowel binnen schilderwerk als buitenwerken zijn voor ons een kwaliteitslabel.

Daarnaast is onze grote troef: het kaleien. Door de jaren heen is deze authentieke schildertechniek uitgegroeid tot één van onze specialisme.

Wat houdt schilderwerk in?
Wij hebben al vele jaren ervaring in schilderwerken. Daarom kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. Met aantrekkelijke prijzen en persoonlijke services.

Niet alleen maken onze specialisten gebruik van de juiste materialen, maar samen met u maken we ook een duidelijke planning.

En ook met de nodige aandacht voor veiligheid en milieu. Want wij streven naar een tevreden klanten met een mooi gebouw.

Totaalpakket
Caro Services is niet alleen een schoonmaakbedrijf maar ook de specialist op het gebied van gevelrenovatie, werfopkuisen, dakreiniging, kaleien.

Wij staan altijd klaar voor onze trouwe klantenkring, echter zijn we er ook voor u! Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren. Daarom kunnen wij u de beste prijs voor de beste kwaliteit aanbieden.

Neem dus snel contact met ons op met uw vraag of voor uw persoonlijke aanbieding.

Klik hier voor meer referenties van kaleien en schilderen