Schoonmaak

Schoonmaken van A tot Z met al meer dan 15 jaar ervaring!

Een schoon kantoor geeft niet alleen arbeidsvitamine het ziet er ook nog eens aantrekkelijker uit. Kinderen leren betere in een frisse school, terwijl ze ook plezier kunnen maken. De blinkende hotelkamer maakt dat gasten zich welkom voelen alleen als deze echt overal proper is. En een hygiënische kamer in een ziekenhuis draagt bij aan het welzijn van patiënten.

Elk pand of object is anders en iedere opdrachtgever is uniek. Daarom inventariseren wij samen met u het schoonmaakwerk. Niet alleen kijken we naar de ruimtes of gebouwen die u door ons wilt laten schoonmaken, maar zeker ook hoe intensief deze worden gebruikt. Immers dat bepaalt op welke manier wij aan de slag gaan.

Totaalpakket
Caro Services biedt een totaalpakket voor de schoonmaak en reiniging van uw gebouw. Zo kunnen wij inpandig schoonmaken, maar ook het reinigen van gevels en daken behoort tot onze mogelijkheden. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor werf opkuisen, vloerreiniging, dakontmossing, reiniging van zonnepanelen, kaleien, glasbewassing en specialistisch reinigen.

Kortom, wij bieden u een zeer complete service die perfect kan worden afgestemd op uw specifieke behoeften. Daarnaast zijn wij zeer flexibel zijn in planning en begeleiding.

Professionele aanpak
Voor al uw werkzaamheden in de schoonmaak kunt u terecht bij Caro Services. Uw wensen vertalen wij naar een duidelijke offerte, een op maat gemaakt schoonmaakplan en goede planningen. Ons professionele team ervaren medewerkers zet zich in om uw schoonmaakwerk professioneel uit te voeren. Dus contacteer ons met uw vraag.

Klik hier voor meer referenties van schoonmaak