Zachte gevelreiniging

Specialist in zachte gevelreiniging

Wat is zachte gevelreiniging?
Met gevelreiniging voorkomt u problemen. Alle gevels die worden blootgesteld worden aan zure regen, uitlaatgassen, chemische neerslag en andere verontreinigende minder invloeden. Daarom is een regelmatige zachte gevelreiniging van groot belang!

Door de jaren heen zal hardnekkig vuil zich vastzetten op de ondergrond. Niet alleen is dit zichtbaar en oogt niet mooi op de gevel van uw gebouw, maar ook de kwaliteit van de gevel wordt aantast. Daarom is een juiste en aangepaste onderhoudsbehandeling belangrijk. Want daarmee vermijdt u deze problemen.

Door middel van preventief onderhoud of een zachte gevelreiniging biedt Caro Services u een volledig oplossing op maat. Zoals u mag verwachten hebben wij professionele vakkennis, opgeleide vakmensen, betrouwbare producten en het juiste materieel. Terwijl er ook de nodige aandacht voor veiligheid en milieu is. Zodoende krijgt u het gewenste resultaat van uw gebouw.

Preventief onderhoud bespaart u kosten
Voor het preventief onderhoud of een zachte gevelreiniging biedt Caro Services u een volledig pakket op maat. Met professionele vakkennis en goed opgeleide vakmensen maar ook betrouwbare producten en het juiste materieel. En natuurlijk met de nodige aandacht voor veiligheid en milieu.

Garantie van uitvoering met professioneel advies
Nadat een plaatsbezoek en een juiste analyse van de verontreiniging heeft plaatsgevonden, adviseert Caro Services u de gepaste behandeling. Hieruit volgt een gedetailleerde offerte en advies. Niet alleen met een grondige kwaliteitscontrole maar ook een stipte dienstverlening garandeert Caro Services u de grootste tevredenheid.

Een uitgebreid dienstenpakket
Niet alleen biedt Caro Services zachte gevelreiniging aan, maar ook nog tal van andere diensten. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse types van contracten mogelijk. Wij geven u graag de gepaste informatie.

Klik hier voor meer referenties van gevelbehandeling